Usuari Discussió:Welsi8

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Si voleu començar de manera ràpida la vostra participació, podeu seguir l'ajuda de «com crear un article», on de manera precisa podràs consultar els diferents passos per fer les teves contribucions. L'índex de l'Ajuda completa conté totes les referències i indicacions que necessites per resoldre els teus dubtes. Tingueu en compte no obstant el que la TarracoWiki no és i respecta les regles de participació. T'ho agraïm sincerament!

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc. Podeu fer ser servir la plantilla {{Usuari}} per presentar les vostres dades d'una forma més vistosa.

També seria convenient que llegíssiu el «Manual d'estil». Hem d'intentar entre tots seguir unes normes d'edició comunes. Preneu-vos tot el temps que necessiteu per realitzar les vostres investigacions. Consulteu als menús corresponents les ajudes i consells. Podeu adreçar-vos a qualsevol expert si teniu algun dubte sobre l'adequació dels continguts, i sobretot, si esteu interessats en ser reconeguts com a editors de «qualitat». També, per consultes obertes a la resta dels usuaris, podeu fer servir «La Plaça». T'animen a comentar els teus dubtes o suggeriments.

Per últim preneu-vos també el vostre temps per familiaritzar-vos amb el projecte, tingueu clar quin és l'àmbit dels continguts que pretenem incorporar, i practica l'edició d'articles en la Zona de proves.

Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició (Image:Button sig.png), o bé amb el codi --~~~~.