Usuari:Comte de Rius

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvinguts a la nostra pàgina d'Usuari

L'usuari Comte de Rius correspon als alumnes de l'Institut Comte de Rius que fem l'assignatura de Literatura Universal amb la professora M.Isabel Berenguer i Tomàs.

El tret de sortida de la Tarracowiki es va donar el dia 29 d'abril de 2010 des del nostre Institut i hi van assistir les escoles que van elaborar les primeres entrades. Des que es va crear, doncs, la Tarracowiki, que el nostre institut ha col·laborat activament en la construcció d'aquesta wiki i cada any fem una entrada en la qual participem els alumnes de 1r de Batxillerat, perquè un dels objectius de l'assignatura és FEM CIUTAT.

La nostra primera participació va ser l'entrada de la Font d'en Garrot i del Mas d'en Garrot. D'altres entrades que hem anat fent són: el Mas de les figures / Museu Jordà, l'Institut Comte de Rius, la Casa Gombau, els Gogistes Tarragonins i la CASA CORDERET.

Fent entrades a la Tarracowiki aprenem a treballar col·laborativament, a buscar informació en els mitjans locals, a relacionar literatura popular i saviesa, i a identificar-nos com a tarragonins.