Tot Tarragona.cat

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
El TotTarragona.cat és un diari digital d'informació i opinió sobre tota l'actualitat tarragonina i rodalies. Actualment el dirigeix Pitu Tarrasa i el rotatiu digital té la seva seu al carrer Rera Sant Domènec número 11, baixos. El mateix diari s'autodefineix com 'el diari digital independent d'informació i opinió de Tarragona'.

Tot Tarragona.cat va ser el primer diari digital que es va crear a la ciutat de Tarragona, concretament, va néixer el 10 de juny de 2008.

Seccions

El diari compta amb una barreja de seccions que complementen el seu caràcter informatiu i la seva consciència de mitjà local. Així, hi trobem les típiques seccions d'un diari informatiu, com poden ser 'Política', 'Societat', 'Economia', 'Medi ambient', 'Cultura', 'Esports'... i d'altres com 'Urbanisme', 'Infraestructures', 'Salut', i la vessant més local com les seccions de 'Costa' i 'Comarques'. També hi ha un espai per a l'humor a 'De tot'.

Opinió

Al TotTarragona.cat també hi ha espai per a l'opinió en diferents seccions com els 'Blocs', l'aprtat 'Confidencial' amb les cròniques que pretenen posar el dit a la llaga, les notícies del club 'Nàstic', informació turística i diversa amb 'Tourism', 'Gastronomia', 'Vinyetes', 'Serveis', 'Agenda', 'Entrevista', 'Tren' i 'Foto-denúncia'.

El web

Aquí podeu consultar el [Tot Tarragona.cat]

Autors i contribuents - Gsl (Usuari)