TarracoWiki:Actualitat/2012/gener

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

desembre del 2011   |  febrer del 2012   · Hora: 19:21  | Data: 16/agost

gener/2012

Dimarts 10

Qualsevol paraula pot ser usada com a domini d'Internet

Aquesta setmana comença l'expansió de noms de dominis. En contra de la voluntat d'algunes grans empreses, a partir del dijous 12 de gener qualsevol persona o empresa podrà registrar qualsevol paraula com a extensió d'una pàgina web.

El llançament dels anomenats punts de la marca és l'últim gran canvi en les estrictes normes que regeixen la nomenclatura d'Internet des del llançament de .com el 1985. El major canvi recent es va produir l'any passat quan es va posar en marxa el .xxx per donar als llocs web per a adults seu propi espai a Internet. Aquest domini compta amb 250.000 llocs web en nou mesos.

Segueix la resta de la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Creen una llista que recull continguts culturals gratuïts accessibles des d'Internet

Les xarxes socials s'han convertit en un poderós element per lluitar contra l'aprovació de la llei Sinde i altres iniciatives per tractar de controlar la difusió de la cultura a través d'Internet. L'última campanya en defensa de l'accés universal als continguts, promoguda per un tuiters sota el hashtag #ComparteCultura, s'ha convertit en poques hores en el tema més comentat del moment o trending topic.

Segueix la resta de la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)