TAC 12

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

TAC 12 és un canal públic del Camp de Tarragona que emet pel múltiplex pertanyent a les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà des dels centres emissors de la Mussara i Miramar.

Va començar les emissions en proves el 18 de juny del 2009 i el 14 de setembre de 2009 van començar les emissions regulars.

Contingut

Història

En la seva constitució, el juny del 2008, el Consorci format pels ajuntaments de Constantí, Montblanc, Salou, Tarragona, Torredembarra, Valls i Vila-seca, va decidir aprofitar l’oportunitat que els hi donava el desplegament de la TDT per dotar al territori d’un canal de Televisió de proximitat amb una única vocació de servei públic. Un canal de televisió molt pròxim capaç de transmetre en tot moment al ciutadà informació veraç, objectiva, equilibrada, respectuosa amb el pluralisme polític, social i cultural i també amb l’equilibri territorial. I, un canal equipat convenientment per afavorir la difusió, el coneixement i la divulgació dels principals esdeveniments polítics, socials, econòmics, científics i esportius dels municipis que conformen el Consorci i la promoció de les expressions i manifestacions culturals més diverses.

Característiques

TAC 12 té signat un conveni amb la Universitat Rovira i Virgili on a canvi d'utilitzar els platós muntats al Campus Catalunya (on emet el senyal de continuïtat) permet als alumnes d'estudis audiovisuals fer pràctiques en el canal. A més, el consorci va adjudicar la producció dels serveis informatius a una unió temporal d'empreses encapçalada per Iniciatives de Televisió que gestiona Canal Reus TV.

Programació

Notícies 12
Auditori
Culs Inquiets
Del 12 al 17
Dorsal 12
Dotze Qüestions
El club dels tarraconins
Especials TAC12
Estiu 12
Gaudeix la festa
Finet i pel mig
Identitats
Interés
La Bona vida
Saló de Plens
Teleobjectius
Altres Programes


Referències i fonts

http://ca.wikipedia.org/wiki/TAC_12
http://www.tac12.cat/

Autors i contribuents - RaulETISurv (Usuari)