Diari Més Tarragona

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
El Diari Més és un projecte a càrrec de l'empresa Comunicacó Efectiva. És el primer diari d'informació local i comarcal de distribució gratuïta que actualment està present a una trentena de poblacions de Catalunya i Andorra.

El Diari Més Tarragona actualment el dirigeix la periodista Silvia Jimenez i la seva redacció és troba al Carrer de Sant Agustí número 21. La seva edició cobreix Tarragona, Reus i la Costa Daurada.

Els diaris Més representen una aposta de futur basada en un model sense competència en l'àmbit de la premsa de proximitat. Es tracta de publicacions gratuïtes en les que la informació principal és la de caràcter local i comarcal, però que no renuncien a oferir l'actualitat general. Els Més ofereixen la informació cinc dies a la setmana i amb una distribució massiva.

A Catalunya i Andorra

A més de la d'Andorra, els Diaris Més compten amb una dotzena d'edicions a Catalunya, concentrades a les ciutats més importants de les comarques de l'Ebre, el Baix Camp, el Tarragonès, el Bages, Osona, el Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès i el Baix Llobregat.

La primera edició a Tarragona

La primera edició del Diari Més va aparèixer el mes de març del 2004 a Tarragona i, des d'aleshores, el projecte comunicatiu de premsa gratuïta ha anat creixent fins arribar, a finals de 2006, a l'àmbit metropolità de Barcelona amb les edicions de Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat. De fet, el proc?s de creixement del diari es culminar? assolint les edicions a les quatre capitals de demarcaci? de Catalunya.

El web

Aquí teniu també la versió digital del [Diari Més]

Autors i contribuents - Gsl (Usuari)