Ajuda:Com registrar-se

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Si volem formar part de la comunitat activa de la TarracoWiki i participar en la construcció de l'enciclopèdia, haurem de registrar-nos primer. Aquest pas és obligatori perquè tots puguem compartir i contactar amb la resta d'autors.

No obstant, per accedir a la informació de la TarracoWiki i fer-ne ús no cal registrar-se.

Si ens registrem, no sols podrem editar o crear articles i enviar arxius, sinó col·laborar en la construcció de la mateixa enciclopèdia a través de les nostres idees, participant en les discussions o donant els nostres punts de vista en les diferents qüestions que es vagin generant.

Contingut

Quines dades són necessàries per al registre?

Les dades que s'han d'incloure en el registre són:

Exemple de captcha
  • Nom d'usuari, que ens identificarà dins de la comunitat. Abans d'escollir-ne un, revisem TarracoWiki:Nom d'usuari per assegurar-nos que la nostra elecció és encertada. El nom solament pot ser utilitzat una vegada: per evitar confusions, no dupliquem un nom afegint-hi un número al darrere.
  • Contrasenya, que permetrà accedir al nostre compte.
  • Correu electrònic, amb el qual s'evitarà l'ús indiscriminat de spamming. Aquest correu mai serà visualitzat per la resta d'usuaris i no es farà servir per cap propòsit més que garantir l'alta dels usuaris.

Com a informació addicional es pot afegir el nostre nom real. D'aquesta manera es permet, per una banda, que els membres de la comunitat TarracoWiki es posin en contacte amb nosaltres per tractar assumptes que requereixin més profunditat que la d'una pàgina de discussió, i de l'altra, recuperar la contrasenya en cas d'oblit, ja que s'enviarà per correu electrònic.

Per ajudar a protegir contra la creació de comptes automatitzada, també s'ha d'escriure al quadre de text corresponent les dues paraules que es generen automàticament al captcha que veiem a la imatge d'exemple de la dreta.

Com registrar-se?

A la part superior dreta de qualsevol pàgina de la TarracoWiki es troba l'enllaç a Inicia una sessió / crea un compte. Seguint aquest enllaç anirem a parar directament a la pàgina de registre.

Si tenim un compte haurem de completar la informació demanada per accedir a la TarracoWiki, i si volem donar-nos d'alta s'ha de pitjar l'enllaç Inicia una sessió /Crea un compte. Completem la informació del formulari de registre i ja estarem en disposició de participar en la TarracoWiki.

Cal introduïr una adreça electrònica vàlida. Rebrem un missatge de confirmació en el vostre correu. És indispensable fer servir una adreça de correu per poder automatitzar els avisos de seguiment i vigilància. Aquesta adreça no és visible per a la resta d'usuaris.

Acceptació de les condicions generals

Llegim les Condicions generals d'utilització de la plataforma ABANS de registrar-nos. Fent-ho, acceptem aquestes condicions.

Exempció de responsabilitat

Consultem l'«Avís d'exempció de responsabilitat» ABANS de col·laborar en el projecte TarracoWiki.

Vegeu també